Afbouw Harderwijk

Heeft u een nieuw huis gekocht of is uw bestaande woning toe aan een opknapbeurt? Met een mooie en nauwkeurige afwerking, ook wel afbouw genoemd, wordt uw pand helemaal naar wens opgeleverd. Maar ook na de ruwbouwfase, de ingrijpende verbouwing, is het hoog tijd om uw huis of bedrijfspand af te werken. Bij de afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Met stucwerk gaat u voor een strakke afwerking van uw keuken of woonkamer. Verlaag het plafond en laat sfeervolle spotjes inbouwen. Laat uw vloer vakkundig leggen door onze specialisten of renoveer uw badkamer met mooi tegelwerk. Doordat wij alle expertises beheren, heeft u altijd 1 aanspreekpunt.

Plafondafwerking

Plafondafwerking

Vloerafwerking

Vloerbewerking Harderwijk
Vloerbewerking
Vloerbewerking restaurant

Verlichting

Tegelwerk keukens
Tegelwerk particulieren

Tegelwerk

Tegelzetter Harderwijk
Tegelwerk Harderwijk

Stucwerk

Stucwerk in badkamer
Badkamer stucwerk
Badkamer stucwerk
Stucwerk in badkamer
Betonstuc Harderwijk

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.