Stukadoor Harderwijk

Strakke afwerking met stucwerk

U heeft een nieuw huis gekocht, maar de wanden zijn beschadigd of verouderd. Of bent u van plan om de keuken te verbouwen? Grote kans dat bij de verbouwing de muren afbrokkelen. Met een nieuwe stuclaag geniet u de komende jaren van prachtig afgewerkte muren en plafonds. Uw woning ziet er direct weer als nieuw uit. Mooi glad stucwerk is de basis als u de wanden wil schilderen of behangen. Als allround vakbedrijf nemen we niet alleen uw stucwerk uit handen, maar verzorgen we ook uw behang- en schilderwerk. Dit bespaart u een hoop tijd en uitzoekwerk voor een strak resultaat.

Stucwerk klusbedrijf
Badkamer stucwerk

Naast het glad stucen van de wanden zijn er veel meer soorten stucwerk, van spackspuiten tot spachtelputz. Moeten de muren sausklaar opgeleverd worden of gaat het stucwerk als decoratie dienen? Welke keuze van stucwerk past het beste bij uw bestaande of nieuwbouwwoning? Onze specialisten adviseren u graag wat de beste stucmethode voor uw situatie is. Neem contact op en begin met uw project.

Stucwerk in badkamer
Stucwerk betonlook

Betonstuc en metallic stuc

Als ervaren stukadoor komen we de nieuwste trends tegen op het gebied van stucwerk. Een van de meeste strakke en stoere uitvoeringen is betonstuc. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc perfect om wanden in badkamers en keukens te decoreren. Maar betonstuc kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden, van wanden tot vloeren. Omdat het aanbrengen van stucwerk een moeilijke handeling is, heeft u een vakman nodig. Onze specialisten hebben de juiste vakkennis en houden rekening met allerlei factoren van het stucwerk. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief en mooi resultaat, waar u jarenlang van plezier van heeft.

Badkamer stucwerk
Betonstuc Harderwijk
Stucwerk in badkamer

Naast het toepassen van een betonlook zijn we gespecialiseerd in metalstuc. Geef de slaapkamerwand, keukenmuur of de achterzijde van de wastafel een chique uitstraling met metallook stuc. Metalstuc wordt op verschillende wijze toegepast, van opvallend stoer tot een subtiele en warme uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om diverse effecten te realiseren, zodat u een uniek patroon creëert. Deze stoere vorm van stucwerk is onder andere verkrijgbaar in koper, messing, brons, ijzer, roest en zelfs aluminium en goud. Het aanbrengen is pure ambacht en vraagt om een specialistische aanpak. De stucspecialisten van Martijn de Haan kennen de techniek als geen ander. Wilt u graag een metalstuc in uw woning? Neem contact op en begin met uw project.

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.