Verbouwing Harderwijk

Voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, ook wel de ruwbouwfase genoemd, schakelen we een hecht team van vakspecialisten in. Met de juiste mankracht, apparatuur en vakkennis wordt uw verbouwing tot in de puntjes geregeld. Na het succesvol verbouwen is het hoog tijd voor een vakkundige afbouw, van stucwerk tot inbouwverlichting. Wij beheren alle expertises onder 1 dak, zodat u altijd dezelfde aanspreekpunt heeft.

Herindeling met nieuwe wanden

Wilt u graag een herindeling van uw badkamer, zolder of slaapkamer? Door het plaatsen van sterke (scheidings)wanden creëren we verschillende ruimtes. Hiervoor maken we gebruik van verschillende materialen, van ytong blokken tot metalstud wanden. Ytong zijn dikke blokken van cellenbeton, waarmee we een ijzersterke wand realiseren. Dit isolerende en vochtongevoelige materiaal is ideaal voor uw slaapkamer, keuken of badkamer. Gaat uw zolder flink op de schop? Dan is een metalstud wand de beste keus. De wanden worden opgebouwd met behulp van gipsplaten, profielen en eventueel isolatiemateriaal. Voor de afwerking van de (tussen)wand gaat u voor strak stucwerk of vakkundig tegelwerk.

Ytong blokken
Metalstud wand

Verleng uw woning met een aanbouw

Word uw woonruimte te klein en heeft u meer ruimte nodig? Met een strakke aanbouw creëert u extra leefruimte, waardoor uw woning direct ruimer oogt. Veel mensen gebruiken de aanbouw als vergroting van de woonkamer. Hierdoor ontstaat er meer oppervlakte voor meubels en beweegruimte. Droomt u van een grotere keuken? Gebruik de aanbouw als extra ruimte om uw nieuwe keuken in te plaatsen. Een andere mogelijkheid is de aanbouw in te richten als badkamer. Dit zijn stuk voor stuk ingrijpende projecten, wat de nodige bouwkennis en expertise vereist. De specialisten van Martijn de Haan nemen uw project uit handen en realiseren een geweldig eindresultaat.

Verbouwing Harderwijk
Schilderwerk woning
Schilderwerk Harderwijk

Dakkapel voor uw zolderruimte

De zolder is een fijne extra verdieping voor het opbergen van uw spullen. Dit is vaak een grote ruimte, wat door het schuine dak wordt geperkt. Hierdoor is er weinig beweegruimte en gaan er veel kostbare meters verloren. Met een dakkapel tovert u de zolderkamer om in een grote leefruimte. Doordat de loopruimte met een dakkapel wordt verhoogd, ontstaat er een grotere oppervlak. U heeft direct meer ruimte voor een extra slaapkamer of een ontspannende werkplek. Hierdoor haalt u het beste uit uw woning. Voor het plaatsen van uw dakkapel schakelt u de specialisten van Martijn de Haan in. Wij realiseren uw project van A to Z, zodat u geen omkijken heeft. Neem direct contact op en begin met uw project.

Verbouwing dakkapel

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.