Montage Harderwijk

Keukenmontage of renovatie?

Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft of is uw huidige keuken toe aan een grondige renovatie? Om gegarandeerd een vakkundig resultaat te krijgen, nemen onze keukenspecialisten uw project uit handen. Wij regelen van A tot Z uw complete keukenmontage of renovatie. Van het demonteren van de bestaande keuken tot het verleggen van de vereiste leidingen, uw keuken wordt tot in de puntjes geregeld. Naast de montage van uw keuken verzorgen we strak stucwerk en vakkundig tegelwerk, zodat u altijd 1 aanspreekpunt heeft.

Keukenschilder
Tegels plaatsen Harderwijk

Sanitair plaatsen en verleggen

Heeft u plannen om een nieuwe badkamer te plaatsen of gaat u de badkamer renoveren? De complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer laat u over aan de specialisten van Martijn de Haan. Onze ervaren monteurs hebben oog voor detail en zijn gebrand om uw droomproject in werkelijkheid te brengen. Naast de installatie van het sanitair en meubels verzorgen we de complete afwerking van uw badkamer, van stucwerk tot tegelwerk.

Badkamer renovatie
Stucwerk betonlook
Badkamer monteren in Harderwijk
Badkamer stucen Harderwijk
Sanitair montage Harderwijk

Electra aanleggen of vervangen

Gaat u uw bestaande of nieuwbouwwoning ingrijpend verbouwen? Denk aan het plaatsen van een nieuwe keuken of een herindeling van de badkamer. Dan heeft u te maken met het verleggen of vervangen van electra. Doordat het werken met elektriciteit een gevaarlijke klus is, heeft u een specialist nodig die de vereiste vakkennis bezit. Uw veiligheid staat voorop. Van een grondige aanpassing van de groepenkast tot het vernieuwen van bestaande electra, wij zorgen ervoor dat de electra voldoet aan de eisen van deze tijd.

Electra aanleggen woning
Electra verleggen keuken

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.