Keukens Harderwijk

Nieuwe keuken plaatsen

U heeft net een nieuwe keuken aangeschaft en de volgende stap is een vakkundige installatie. Hiervoor kunt u terecht bij de speciaalzaak, maar het nadeel is dat de installatiekosten hoog uitvallen. Om kosten te besparen en gegarandeerd een vakkundig resultaat te krijgen, nemen onze keukenspecialisten uw project uit handen. Wij regelen van A tot Z uw complete keukenmontage. Van het demonteren van de keuken tot het verleggen van de vereiste leidingen, uw keuken wordt tot in de puntjes geregeld. Naast de montage verzorgen we strak stucwerk en vakkundig tegelwerk, zodat u een compleet pakket heeft. Het grote voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft en dat scheelt u veel tijd en energie.

Keukenmontage Harderwijk
Keuken montage in Harderwijk
Keukenschilder
Schilderwerk particulier
Keuken monteren Harderwijk

Keukenrenovatie

Heeft uw bestaande keuken zijn beste tijd gehad? Of past de huidige uitstraling niet meer bij uw smaak. Met een grondige keukenrenovatie geven wij uw keuken een compleet nieuwe look. Een keukenrenovatie is een goed alternatief voor een nieuwe keuken, zodat u flink op de kosten bespaart. Daarnaast is het een ideale oplossing als het apparatuur nog in perfecte staat is. Met een kleine of grote renovatie komt u een stapje dichter bij uw droomkeuken. Van het vervangen van de keukenlades tot het aanbrengen van sfeervol tegelwerk, wij nemen uw project uit handen. Wilt u graag een nieuwe keuken, maar niet te diep in de buidel tasten? Neem contact op voor een vakkundige keukenrenovatie en begin met uw project.

Image Image

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.