Sanitair Harderwijk

Badkamer montage of renovatie

Heeft u plannen om een nieuwe badkamer te plaatsen of wilt u de huidige badkamer vernieuwen? Dan heeft u een ervaren vakbedrijf nodig die nauwkeurig te werk gaat. De complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer nemen onze specialisten uit handen. Onze ervaren monteurs hebben oog voor detail en zijn gebrand om uw droomproject in werkelijkheid te brengen. Naast de installatie van het sanitair en meubels verzorgen we de complete afwerking van uw badkamer. Van het aanbrengen van strak stucwerk tot het plaatsen van tegelwerk, u heeft altijd één aanspreekpunt. Bent u toe aan een nieuwe douche, wastafel of betegeling? Geen probleem, door onze jarenlange ervaring is het installeren van uw sanitair in goede handen.

Badkamer verbouwen Harderwijk
Badkamer renovatie
Badkamer monteren in Harderwijk
Sanitair montage Harderwijk
Badkamer montage

Vernieuwing van uw toilet

Wilt u het bestaande toilet opknappen of een nieuw toilet laten plaatsen? Wij verzorgen de complete afwerking van uw toiletruimte, van vakkundige installatie tot sfeervol tegelwerk op de wanden. Daarnaast adviseren wij u graag over de meest efficiënte indeling, zodat u het beste uit de ruimte haalt. Onze vakmensen steken de handen uit de mouwen en garanderen u een geweldig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Badkamers Harderwijk
Tegelwerk toilet
Badkamer stucen Harderwijk

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.