Timmerbedrijf Harderwijk

Geniet van het buitenleven met onze duurzame tuinoplossingen. Als ervaren timmerbedrijf realiseren we de mooiste projecten, van een douglas overkapping tot een stevige schutting. Heeft u een ander project voor ogen? Leg uw wensen voor en wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een duurzame aanbouw, een tuinberging of een mooie veranda, wij leveren een geweldig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Met een prachtige tuinoplossing geniet u het hele jaar van uw tuin.

Robuuste overkappingen

Timmerbedrijf Harderwijk
Timmerwerk Harderwijk

Duurzame schutting

Schutting hout
Schutting Harderwijk

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.