Over ons

Van schilder naar allround vakspecialist

In 2006 zijn we met veel trots begonnen als Harderwijks schildersbedrijf. Van strak binnenschilderwerk tot het schilderen van gevels, we hebben de mooiste schilderklussen opgeleverd. Maar onze ambitie snakte naar meer en onze handen jeukten voor het grotere werk. Door onze passie voor bouwen zijn we sterk doorgegroeid naar een allround vakbedrijf. Met een hecht team van vakspecialisten leveren we de mooiste projecten op, voor particulieren en bedrijven. Een complete afwerking, een nieuwe keuken of het plaatsen van een dakkapel, geen enkel project is ons te gek.

Wij gaan voor kwaliteit

Onze specialisten zijn gebrand om kwaliteit te leveren. We willen niet alleen trots zijn op het eindresultaat, maar wij gaan ook voor een glimlach op uw gezicht.

U heeft geen omkijken

Zorgeloos uw project uit handen geven? Onze specialisten realiseren een geweldig resultaat. Uw project wordt van A tot Z geregeld, zodat u geen omkijken heeft.

Alle expertises onder 1 dak

Geen intensief uitzoekwerk naar verschillende bedrijven. Wij zijn een allround vakbedrijf dat al uw projecten in goede banen leid. De lijntjes zijn kort, zodat u altijd 1 aanspreekpunt heeft.

Image
Image

0+

Jaar ervaring in allround projecten

Specialist in allround projecten

Schilderwerk
100%
Afbouw en renovatie
100%
Sanitair en keukenmontages
100%
Schadeherstel
100%
Stucwerk en tegelwerk
100%

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Begin met uw project

Vul hier de wensen in voor uw project. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Martijn de Haan

  Adresgegevens

  Enkweg 7, 3841 GG Harderwijk

  E-mail
  Telefoonnummer
  Telefonisch bereikbaar

  Maandag tot vrijdag: 07:30 – 17:30
  Zaterdag: 08:00 – 12:00