Reviews

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.
Wij hebben ons gehele huis van binnen en buiten laten schilderen door deze vakkundige schilders en zijn super tevreden. Ze denken met je mee, geven goed en eerlijk advies, zijn flexibel, werken ontzettend netjes en het eind resultaat is altijd strak en vakkundig en daarnaast hebben ze ook altijd een gezellig praatje! Toppers!
Dit is echt úw schilder! Schilderwerk verricht aan voor- en schuurdeur, kozijnen, trappen & schutting. Prettig contact, vakmanschap, professioneel. Bij een volgende klus staat het bedrijf de Haan absoluut op nummer 1 om te bellen. Kan iedereen Martijn & Frank aanbevelen.
10 uit 10 een schildersbedrijf wat ik graag aanbeveel, laten onze panden sinds vele jaren onderhouden door de haan, altijd duidelijke afspraken die men nakomt , nooit gezeur over de prijs en altijd op tijd klaar en het schilderwerk top... echte vaklui.
De Haan schildersbedrijf is een fijne partij om mee te werken. Van te voren een duidelijke en scherpe offerte gekregen en het werk is naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden over de flexibele houding!
In de afgelopen jaren heeft uw bedrijf op ons verzoek meerdere keren schilderwerkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Er is bij u altijd een horend oor om het gevraagde in overleg uit te voeren. Wij zijn meer dan tevreden over uw afgeleverde werken in of aan ons kerkgebouw.
Ik heb inmiddels 2 projecten met Martijn de Haan gedaan. Ze hebben vakwerk geleverd en zijn prettig om mee te communiceren. Ik hoop ze in de toekomst vaker op projecten in te kunnen zetten.
De Haan schilders is voor ons een vertrouwd adres voor alles wat met schilderwerk te maken heeft. Zowel qua advisering over kleur, producten en tevens als de uitvoering van verschillende projecten. Kort en snel kunnen schakelen is voor hun meer standaard als uitzondering. Voor ons in de horeca is dat van belang. De Haan schilders levert een stukje kwaliteit en service die vroeger zo gewoon was.
Wij hebben diverse projecten uitgevoerd met Martijn de Haan en hebben daar hele goede ervaringen mee. Er wordt snel en goed gewerkt en ook op de afgesproken tijd. Doordat we ook veel kleine klussen hebben worden we zelf ook gedurig verrast dat opdrachtgevers het ook geschilderd willen hebben. In goed overleg is er dan met Martijn veel mogelijk! Nu hij ook veel samenwerkt met zijn broer kunnen ze ook grotere klussen aan. Wij hebben zelf timmermannen in dienst maar ik begrijp dat ze zelf ook andere kleine aanvullende werkzaamheden uitvoeren!
Zeer tevreden over het resultaat en ook een erg fijne service. Zeker voor herhaling vatbaar.
Waarom Martijn de Haan? Allinq is een kwaliteit organisatie en werkt het liefst met partijen die hetzelfde nastreven. Kwaliteit, klant gerichtheid en betrouwbaar, dat maakt de samenwerking met Martijn de Haan zo prettig.
Prettig zaken gedaan. Duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook correct nagekomen. Er is goed werk geleverd en de nazorg was ook prima voor elkaar.
Mijn ervaring met Martijn is heel goed. Hij levert net werk af, de communicatie is duidelijk en de samenwerking verliep soepel. Ook denkt hij goed mee met wat wij willen, waarmee het geheel er nog beter van wordt.