Renovatie Harderwijk

Is uw woning verouderd? En mag de binnen of buitenkant wel een opfrisbeurt krijgen? Blaas uw woning nieuw leven in met vakkundige renovatie. Met renovatie herstellen en verbeteren we de huidige staat van uw huis of appartement. Steek de oude badkamer in een nieuw jasje of renoveer uw oude keuken, zodat u weer volop geniet van uw woning. Geef de gevel een likje verf of vervang het dak voor een betere isolatie. Bij een renovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd.

Dak- en gevelrenovatie

Dakrenovatie Harderwijk
Renovatie Harderwijk
Gevel schilderen
Renovatie dak
Schilderwerk particulier

Badkamer en keukenrenovatie

Keuken montage in Harderwijk
Keuken monteren Harderwijk
Sanitair montage Harderwijk
Badkamer stucen Harderwijk
Badkamer montage

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.