Schadeherstel Harderwijk

Schadeherstel voor uw project

Door een flinke regenbui heeft u waterschade aan uw koophuis, appartement of bedrijf. U constateert dat de waterschade uw muren, vloeren of plafond heeft beschadigd. Daarnaast bestaat het gevaar dat een kapotte waterleiding voor een kromgetrokken parketvloer zorgt. Uw kostbare bezittingen dreigen schade te lopen, dus een haastige en vakkundige oplossing is vereist. Onze schadespecialisten komen direct ter plaatse om de situatie op te lossen. Op locatie inspecteren wij grondig de schade, zodat we de oorzaak achterhalen. Vervolgens bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn om de schade te beperken en op te lossen. Met een professionele aanpak voorkomen we eventuele waterschade in de toekomst. U geniet weer zorgeloos van uw leefruimte.

Lekkage
Roestschade

U merkt de gevolgen van roest of corrosie niet gelijk, maar op den duur kan het voor nare situaties zorgen. Doordat roest in een waterleiding of gasleiding jarenlang rustig verspreid, merkt u de gevolgen pas op langere termijn. Roest bijt langzaamaan kleine openingen in uw leidingen. Dit begint met kleine plekken, maar kan uiteindelijk zorgen voor een schadelijke en gevaarlijke lekkage. Doet u helemaal niks, dan vreet de roest of corrosie uiteindelijk door uw leidingen heen met ernstige lekken als gevolg. Snel ingrijpen is de boodschap. Ziet u zichtbare roestplekken op uw leidingen? Neem direct contact op en wij herstellen uw project.

Schade inbraak woning
Schade inbraak

Bij een inbraak wordt vaak bruut geweld ingezet om uw woning of bedrijfspand open te breken. Hierbij ontstaat er schade aan uw deuren, ramen of kozijnen. Maar ook het hang- en sluitwerk wordt beschadigd tijdens de inbraak. Het herstellen van uw project heeft hoge spoed, zodat u weer een veilig gevoel heeft. Wij zorgen voor het complete herstel van uw inbraakschade.

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.