Schilder Harderwijk

Schilderwerk voor binnen

Bij schilderwerk komt een goede voorbereiding om de hoek kijken en dit vraagt veel kostbare tijd. Het inkopen van materialen, het afplakken van de wanden en het neerleggen van een stucloper. En dan moet het schilderen nog beginnen. Om tijd te besparen en gegarandeerd een mooi resultaat te krijgen, nemen onze schilderspecialisten uw project uit handen. De vakmannen van Martijn de Haan weten als geen ander welke factoren meespelen bij een strakke afwerking. Van het schilderen van wanden tot de afwerking van uw kozijnen, wij leveren mooi schilderwerk af waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u uw bestaande woning opknappen of zoekt u een specialist voor uw nieuwbouw woning? Schakel onze vakspecialisten en u bent verzekerd van een geweldig eindresultaat.

Schildersbedrijf in Harderwijk
Schilderwerk kinderkamer
Schildersbedrijf woning
Schilderswerk deuren
Muur schilderen Harderwijk

Schilderwerk voor buiten

Het schilderen van de buitenzijde vraagt om een andere aanpak en materiaalkennis. U moet rekening houden met verschillende weersomstandigheden, onbereikbare plekken en de juiste buitenverf. Dit maakt het buitenschilderwerk een stuk lastiger dan het schilderen van de binnenzijde. Om uw schilderwerk zorgeloos uit handen te geven, schakelt u de specialisten van Martijn de Haan in. Met passie voor het schildersvak realiseren we een strakke afwerking van uw raamkozijnen, deuren of buitenmuren. Met een frisse schilderbeurt ziet uw woning er weer als nieuw uit.

Schilderwerk woning
Schilderwerk buiten

Kan uw appartement of dakkapel wel een likje verf gebruiken? Geen probleem, onze schilderspecialisten kennen geen hoogtevrees en bereiken alle plekken van uw woning. Uw project wordt van top tot teen voorzien van een frisse schilderlaag. Naast de fraaie uitstraling heeft het schilderwerk een beschermende functie. Met een mooie verflaag is de buitenkant van uw woning beschermd tegen slechte weersomstandigheden. Dit geldt met name voor houtwerk, wat goed onderhouden moet worden. Bekijk onze projectvoorbeelden en doe inspiratie op voor uw schilderwerk.

Schilderwerk particulier
Schilderwerk kozijnen
Gevel schilderen

Schilderwerk voor bedrijven

Als drukke ondernemer is het inschakelen van een ervaren schildersbedrijf een mooie uitkomst. De meeste bedrijfspanden zijn te groot en tijdrovend om zelf op te knappen. Daarnaast wilt u verzekerd zijn van een duurzaam en prachtig eindresultaat. Onze schilderspecialisten toveren uw bedrijfspand om in een sfeervol visitekaartje. Laat uw wanden schilderen in uw huisstijl of ga voor een ontspannende verfkleur. Daarnaast zorgen we voor een frisse afwerking van uw gevel, zodat u een goede indruk maakt bij uw klanten en medewerkers. Neem contact op en laat u adviseren door onze experts. U ontvangt een scherpe offerte op maat voor uw situatie.

Schilders voor bedrijven
Schilderswerk kantoor
Schildersbedrijf zakelijk
Schilderswerk kantoorruimte
Kantoor Schildersbedrijf

Klantervaringen

Dat er een schilder langskomt zorgt vaak voor veel gedoe en rotzooi. Maar met Martijn aanwezig in Het Praktijkhuis hier totaal geen last van gehad. Naast dat er mooi schilderwerk is afgeleverd, is het met Martijn fijn communiceren en afspraken maken wat er voor zorgt dat het hele proces soepel verloopt.
Als bouwbedrijf krijg ik van mijn doorgestuurde klanten veel goede en fijne reacties. Jullie werken efficiënt en komen altijd de afspraken na. Door mijn persoonlijke ervaring met Martijn de Haan, sluit ik mij hier bij aan. Daarnaast bieden jullie een goede prijs en kwaliteit.
In contact gekomen met Martijn en Frank op aanraden van stukadoor Bert van Bijsteren. De kwaliteit die wij van Bert gewend zijn, wordt soepel voortgezet door Martijn en Frank. Ze doen wat ze zeggen en zijn grondig, werken netjes en denken met de klant mee. Een echte aanrader en voor ons ‘DE‘ huisschilder.

Onze Werkwijze

Uw project in slechts 4 stappen naar een geweldig eindresultaat.

Image
01
Uw wensen

Op locatie bespreken we de mogelijkheden voor uw project.

Image
02
Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Image
03
Aan de slag

Onze vakmensen pakken uw project met beide handen aan.

Image
04
Oplevering

Uw idee is omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.